آمار مطالب

کل مطالب : 1898
کل نظرات : 71

آمار کاربران

افراد آنلاین : 0
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 4
باردید دیروز : 3
بازدید هفته : 154
بازدید ماه : 791
بازدید سال : 2624
بازدید کلی : 2624
نویسنده : seyedasil
تاریخ : شنبه 04 آبان 1392
نظرات 0

 

yahoo يک امکان تقريبا پنهاني دارد که به صورت کامل و ظاهري در اختيار کاربرانش قرار نداده است. توست اين امکان شما مي توانيد ID خود را به صورت کامل از Server ياهو حذف کنيد و بعد از اين کار اين کار هم هيچ راه برگشتي هم وجود ندارد پس حسابي مواظب باشيد که ID هاي مهم خود را براي اين کار استفاده نکنيد . شما با رفتن به آدرس زير وارد صفحه اي از سايت ياهو مي شويد که با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور IDکه می خواهيد حذف شود وارد صحفه ديگری خواهيد شد

حالا در پايين صفحه مجددا کلمه عبور همان ID را وارد کنيد و روی کلمه yes يا همانaccount terminate this کليک کنيد

ID شما کاملا از روی server ياهو پاک شد

edit.yahoo.com/config/delete_user

 

منبع:http://www.p30baran.loxblog.com/

 

 


 

چگونه اکانت (حساب کاربری) یاهو خود را پاک/حذف کنیم؟

برای حذف کردن اکانت یاهو خود (که ایمیل یاهو شما هم شامل آن می شود) مراحل زیر را طی کنید:

1. به آدرس   https://edit.yahoo.com/config/delete_user   بروید.

2. نام کاربری (username) و رمز عبور (password) مربوط به اکانتی که می خواهید برای همیشه حذف/پاک شود را وارد کنید.

3. حالا شما به صفحه حذف اکانت یاهو برده می شوید.

4. پایین تر، توضیحاتی در مورد حذف اکانت یاهو وجود دارد، سعی می کنم خلاصه برخی از آنها را اینجا بیاورم:

- با اینکار، تمام سرویس های یاهو مربوط به این اکانت شما بسته می شوند (مثل: My Yahoo، Yahoo! Address Book، و ...). همچنین سرویس های پولی شما هم بسته می شوند (که بعید می دانم در ایران کسی از آنها استفاده کند)

- در بیشتر موارد حدودا 90 روز زمان می برد تا اکانت شما کامل حذف شود و اطلاعت شما از پایگاه داده یاهو پاک شود. این مدت زمان به منظور تشویق کاربران برای حذف نکردن اکانت خود است. بعد از اینکه اکانت شما پاک شد، ممکن است فرد دیگری آن را به عنوان ID خود انتخاب کند.

5. اگر از پاک کردن اکانت یاهو خود اطمینان دارید، پسورد خود را در مستطیل خالی که پایین نوشته ها قرار دارد وارد کنید:

6. در مستطیل خالی بعدی، کدی که پایین آن قرار دارد را وارد کنید، سپس دکمۀ Terminate this Account را بزنید:

7. بعد از زدن دکمه Terminate this Account اکانت شما حذف می شود. (اگر از شما خواست که مجددا رمز عبور خود را وارد کنید، شاید جایی اشتباه کرده اید یا زمان زیادی طول کشیده است تا اطلاعات را وارد کنید، مراحل را دوباره، سریعتر و با دقت بیشتر طی کنید.)

8. زمانی که شما پیغام زیر را مشاهده کنید، به معنی این است که حساب یاهو شما غیر فعال شده و پس از مدتی پاک می شود:

تعداد بازدید از این مطلب: 781
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


********به وبلاگ من خوش آمدید********* خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم . آمین یا رب العالمین


عضو شوید



فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران